Spanien & Costa Ballena Resort

Pris: 18 998:-

Spanien & Costa Ballena Resort

När: 5-12 maj 2023

Följ med Luleå GK & Gary Stewart till Spanien & Costa Ballena Resort 5-12 maj 2023
Härliga golfdagar med likasinnade golfvänner på anläggning med bästa kustläge!

Inkluderat i resan:
• Flyg t/r Luleå Malaga via Arlanda inkl resväska & golfbag
• Transfer t/r Malagas flygplats Costa Ballena
• 7 nätter i delat dubbelrum på Barcelo Costa Ballena
• Halvpension
• 2 gratis inträden till hotellets Spa
• 5 greenfees på anläggningens 27 hålsbana ink rangebollar & golfvagn.
Fritt spel på anläggningens korthålsbana ingår även på golfdagarna.
• Träning på golfdagarna

Pris 18 998 kronor per person
Enkelrumtillägg 2100 kronor

Nu är det åter dags att säkra plats på Luleå GKs populära klubbresa! Följ med till Costa Ballena Golf Resort. Veckan kommer att fyllas med sköna stunder både på och utanför golfbanan.

Resorten ligger på spaniens sydvästra kust i regionen Costa de la Luz. Här, längs den vackra kustremsan, hittar du Costa Ballena Ocean Golf Club och deras härliga anläggning. Costa de la Luz är en mycket populär sommardestination för badgäster men dess milda klimat gör regionen till det perfekata resmålet för oss golfare som vill tjuvstarta sommarsäsongen och spela golf i härligt solsken. Resan har lite längre flygplatstransfer än många andra destinationer men samtliga våra grupper är överrens; det är resan värt, för väl på plats väntar en härlig golfvecka!

Träningsområdet är det allra bästa med stor drivingrange och bra områden för närspel, bunkerslag och putting. Golfbanan designades av José María Olazábal och består av tre 9-hålsslingor som har stått som värd för flera större tävlingar som bland annat kval för Europatouren. Banan är platt och lätt att gå, och hålen varierar där några ligger precis nere längs stranden. Förutom de 27 ”fullängdshålen” finns även en 9-håls par 3-bana som är i mycket fint skick och rolig att spela!

Barceló Costa Ballena Golf & Spa är ett fint och trevligt 4-stjärnigt hotell med stora ljusa rum alla med terrass eller balkong med utsikt över golfbanan och stranden. Hotellet serverar en varierad och bra buffé och har en trevlig bar som är en naturlig samlingspunkt på kvällarna. Hotellet har ett härligt termiskt spa med inomhuspool där 2 gratis besök ingår i er resa. En utomhuspool finns också för dig som föredrar att ta ett utomhusdopp.

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag

09:00 – 19:00

Fredag

09:00 – 17:00

Lördag – Söndag

09:00 – 14:30